Wat is MazoutExpert?

MazoutExpert is een kwaliteitslabel voor ervaren verwarmingstechnici gespecialiseerd in verwarmingsinstallaties op stookolie, gelanceerd in 2006 door Informazout. Een ernstig, eenvoudig en gratis concept dat een antwoord biedt op de vraag van enerzijds de consument die op zoek is naar een bekwame en ervaren verwarmingstechnicus voor zijn installatie en anderzijds ook op die van de verwarmingstechnicus die ondersteuning zoekt voor zijn werk vanuit de mazoutsector.

De mazoutsector beveelt zijn experts aan

Welke service verwacht de consument wanneer hij een beroep doet op een verwarmingstechnicus? Eerst en vooral een installatie, herstelling of onderhoud die door een vakman wordt uitgevoerd. Een technicus die de evolutie van de verwarmingstechnieken en de bijbehorende wetgeving op de voet volgt en in de praktijk weet om te zetten. Met andere woorden: een MazoutExpert.

Informazout streeft ernaar om alle bekwame en professionele verwarmingstechnici te promoten en geeft de vaklui die dit wensen de kans om zich aan te sluiten bij het kwaliteitslabel MazoutExpert. Door beroep te doen op een verwarmingstechnicus met dit label, kan de consument rekenen op een kwalitatief hoogstaande dienstverlening en genieten van de vakbekwaamheid van een MazoutExpert!

Een label dat ondersteund wordt door een sterke en constante communicatie

Nationale promotie door Informazout

Informazout staat in voor de promotie van de MazoutExperts bij de consumenten en bij de vaklui. Vanaf 2006 worden er grote middelen ingezet: radiospots, advertenties in tijdschriften, brochures, bouwbeurzen en een website die jaarlijks door meer dan 500.000 bezoekers wordt geraadpleegd en waarop de MazoutExperts de enige benadrukte en aanbevolen verwarmingstechnici zijn. Een handige zoekmotor gidst de consument naar de MazoutExpert in zijn buurt.

Gratis promotiemateriaal

De MazoutExperts krijgen ook een aantal communicatiemiddelen ter beschikking om hun zichtbaarheid bij de consumenten te verhogen: stickers voor het verkooppunt, de bestelwagens en briefwisseling, folders voor de consument, gebruik van het kwaliteitslabel op de facturen en website, een persoonlijke legitimatiekaart voor de verwarmingstechnici maar ook exclusieve evenementen, geschenken en promotieacties.

Service first!

De bedoeling van het kwaliteitslabel MazoutExpert is om consumenten in contact te brengen met vaklui die kwalitatief hoogstaand werk leveren. De MazoutExpert heeft zelf de mogelijkheid om een beroep te doen op een netwerk van technici die hem kunnen helpen bij het vinden van een oplossing voor een probleem waarin hij niet is gespecialiseerd. Wanneer de MazoutExpert ketel-brander bijvoorbeeld een probleem van tank vaststelt, dan kan hij ervoor zorgen dat dit wordt opgelost door één van zijn collega's die daar bekwaam voor is, zoals een MazoutExpert tanks, of omgekeerd. Dat is een kwestie van service naar de klant toe.

Waarom MazoutExpert worden?