MazoutExpert inschrijving

Hoe vraag ik het label aan?

Het label MazoutExpert is voor u en uw bedrijf een belangrijke commerciële troef naar uw klanten toe. Daarnaast is het een erkenning voor uw expertise als vakman.

Wat staat u te doen om uw firma als MazoutExpert te registreren?

Niet veel! Belangrijk is dat uw firma naast administratieve voorwaarden (geregistreerd aannemer, vestigingsattest 002) beschikt over kwaliteitstechnici. Wij eisen geen extra opleiding van uw vakmensen maar minimum de helft van uw ervaren ‘veld’-technici moeten erkend zijn als brandertechnicus (TV, TB of TF-nummer hebben) of als tankcontroleur en deze opleiding gevolgd hebben in een MazoutExpert-school. Het uitgevoerde werk zal worden opgevolgd door middel van een nazicht door een onafhankelijk controleorganisme. Daarnaast volgen een MazoutExpert firma en haar technici steeds onze deontologie (zoals bvb. correct volgens de wetgeving en code van goede praktijk werk uitvoeren en juiste info verstrekken) en bieden de klant steeds een oplossing aan voor een eventueel probleem.

Download hier het inschrijvingsformulier en stuur het ons ingevuld samen met de nodige documenten toe op het faxnummer 02/523 97 88.

Hebt u vragen omtrent uw inschrijving?

Contacteer ons Service Center op het nummer 02/558 52 20 of via mazoutexpert@informazout.be